Fa un parell de mesos, a partir d’un article de Karme Peiro publicat a Nació Digital, es va produir un debat força animat entre diferents persones, dins de la xarxa social Facebook, que van contribuir a reflexionar i posar en evidència, el moment tan important què estem vivint en el pas del que ha estat una societat només analògica cap a una societat on el fet digital cada cop té més pes. Aquest debat va quedar apagat per altres debats que van anar apareixent dies posteriors. Comprovant la riquesa i la importància del que allà es debatia, vaig proposar continuar aquest debat, de manera presencial dins del cicle de Diàlegs de Ciència, Tecnologia i Coneixement, que organitzo des de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès.

Aquest Diàleg es portarà a terme el dia 11 de maig, dijous, a la sala Verdaguer del mateix Ateneu Barcelonès, a les 19 hores (entrada lliure). En aquesta ocasió, el format serà diferent, ja que no tindrem la presència d’una persona que farà de ponent que provoqui un posterior diàleg entre els assistents, sino que volem ampliar el debat que es va produir en la xarxa de manera presencial, intentant que aquest sigui encara més viu.

Aquí teniu l’enllaç de l’article “ La següent pantalla”, publicat el 25 de febrer d’aquest 2017, que en serà la base d’aquest debat.

Altres enllaços d’interès: