Estem davant d’un seguit de reptes que es van assolint de manera, moltes vegades més ràpida i concloent de la que en un principi creiem. Aquests reptes tenen molt a veure amb les pors que ens provoca a tots els humans la data de caducitat que tots portem gravada. Qualsevol millora humana no només va vinculada a una millor qualitat de vida si no, també, amb la necessitat de viure cada cop més anys. És evident que la tecnologia evoluciona a partir de les necessitats de l’home, que és qui crea i utilitza la tecnologia adaptant-la per resoldre els problemes que es va trobant a mesura que modifica el seu entorn més proper per fer més fàcil el seu dia a dia.

El que no queda tant clar és que aquest intent de millora constant aconsegueixi que realment la tecnologia faci millorar l’home. L’evolució tecnològica no te perquè acompanyar una evolució humana, tenim força exemples que ho corroboren.

En aquesta nova tertúlia intentarem aprofundir el aquests conceptes i veure si realment aquestes dues evoluciones poden anar de la ma i, si, en aquests moments van en aquesta direcció. La tertúlia serà el proper, 13 de gener, dimecres, a la Sala Verdaguer, de l’Ateneu Barcelonès de 19 a 21h.

Evolució Humana, evolució tecnològica?

Jordi_Serrallonga torras_carme_small

Aquest cicle col·labora amb la reflexió que es fa des de l’exposició del Centre de Cultura Contemporània +Humans, el futur de la nostra espècie.

Podeu veure l’enregistrament de la xerrada a:

Ateneu-Barcelones3Ciencies Naturalslayret_logo-300x134CCCB Marca art final traçat senyalitzacióesponsor-TELAPOLIS150-100 alumni UOC

Barcelonadot