Aquest curs ampliem la Tertúlia “Tecnologia, Societat i Coneixement” i la integrem dins de les activitats de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès. Aquest nou format en permetrà ampliar l’aforament de les sales, fins ara estava limitat a 15 persones possibilitant així la participació de moltes més.

També m’agradaria destacar que durant aquest curs 2015 – 2016, la tertúlia  “Tecnologia, Societat i Coneixement” inicien una col·laboració amb l’exposició del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB, “+Humans, el futur de la nostra espècie”, col·laboració que ens ha de permetre que tinguem un rerefons comú i molt treballat sobre totes les tertúlies.

.facebook_1439572797117

També m’agradaria destacar altres col·laboracions que faran que aquesta tertúlia arribi encara més lluny de les parets del propi Ateneu. Seguirem tenint la col·laboració també de la Fundació Layret que ens permet fer una entrevista als ponents de cada tertúlia. També Barcelonadot.com ens facilita la difusió i comunicació. He d’afegir al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, als Alumni de la UOC i a l’empresa Telapolis que permetrà la gravació i transmissió en streaming de les Tertúlies a diferents indrets de Catalunya, facilitant també la participació en remot dels assistents, com veieu tot un autèntic luxe!

Aprofito per anunciar la primera de les tertúlies:

16 de desembre, a les 18 h

Visita comentada i tertúlia “Tres visions sobre l’exposició + Humans”
A càrrec d’Artur Serra, Josep Maria Cortés i Elisabet Rosselló

La Secció de Ciència i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Barcelona es suma a la reflexió oberta amb l’exposició +Humans.

El cicle d’aquest curs de les tertúlies “Tecnologia, Societat i Coneixement” reflexionarà, també, com la ciència i la tecnologia emergent està influenciant sobre les nostres vides.

El primer d’aquests diàlegs “Tres visions sobre l’exposició + Humans” es farà en el marc de l’exposició + Humans. L’Artur Serra, en Josep Maria Cortés i l’Elisabet Roselló faran una visita comentada a l’exposició des de la perspectives social, econòmica i futurista. En acabat es farà una tertúlia a l’espai Estació Beta.

Més informació del cicle: http://www.ricardfaura.eu/dialegs-nova-societat-del-coneixement/

Podeu fer la reserva de la vostra entrada a:

Ateneu-Barcelones3 Ciencies Naturalslayret_logo-300x134CCCB Marca art final traçat senyalització esponsor-TELAPOLIS150-100  alumni UOC

Barcelonadot